Kontaktinfo

Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter
Esther Aggebos Gade 80
DK-8000 Aarhus C
CVR: 36 92 40 12

Thomas Capitani
Daglig leder
20 40 84 42
thomas@sejlsportscentret.dk

Mads Kring
Event- og projektkoordinator
26 83 76 10
mads@sejlsportscentret.dk

Oversigts- og parkeringskort

Hvis du benytter Google, kan du med fordel køre efter busstoppestedet “Aarhus Ø/Esther Aggebos Gade”. Herfra kan du set et skilt til Sejlsportscentret.

Vi råder kun over parkering til handicap og til husets lejere. Vi henviser vore gæster til Q-Park i SHIP, med opgang og nedkørsel kun få meter fra vores hovedindgang. Alternativt hos Q-Park i Z-Huset, Esther Aggebos Gade 8. Herfra er der kun få minutters gang til Sejlsportscentret.

Virtual tour

Smæk benene op og tag en virtuel gåtur rundt i vores flotte faciliteter.

Her har du muligheden for en site inspection hjemmefra!Covid-19

Vi føger selvfølgelig alle myndighedernes retningslinier i forhold til Covid-19 og der er adgang til håndsprit, god skiltning og mulighed for tilstrækkelig afstand mellem gæster.

Vi er også forstående overfor ændringer og fleksible når det kommer til det praktiske indenfor et arrangement som f.eks. forplejning, endeligt antal personer og fortrydelsesret.


Sejlsport

Vi er dedikerede til sejlsport, det danske, olympiske sejlsportslandshold har ”hjemmebane” hos os og vi er hyppigt værter for store internationale mesterskaber og events. Det er derfor ikke usandsynligt når du besøger os, at du også lige løber på en OL-guldvinder, en verdensmester eller et professionelt, internationalt sejlsportsteam som er på træningslejr eller til kapsejlads hos os.