Her er hvad vores gæster siger om os:

“Sejlsportcentret er en moderne bygning med flotte lokaler og faciliteter. Arrangørerne var meget hjælpsomme med at planlægge vores arrangement og meget flinke og imødekommende.

Vi fik en god introduktion til matchrace samt erfarende og dygtige instruktører med om bord, som gjorde det til en sjov og spændende oplevelse. Der er styr på sikkerheden og fokus på tryghed om bord, hvilket gjorde det muligt for nybegyndere at være med uden nogle problemer.”

Marlene, HAFNIA Law Firm

“Med et professionelt setup, høj fleksibilitet og god corona-sikkerhed, skabte Aarhus Internationale Sejlsportscenter den perfekte ramme omkring vores verdenspremiere på vores nye 360° Rekrutterings platform. Sejlsportscentret er i min optik Aarhus’ bedste konferencelokation.”

Steen, IPA Nordic

“Deltagerne på mødet var meget tilfredse med det hele, både mad, tilgængeligt udstyr, den fantastiske udsigt og parkeringsforhold. Tusinde tak for det”

Jannie, BESTSELLER

“At kunne invitere mere end 100 stærke kvinder til foredrag med den udsigt, med den servering og de faciliteter er ganske særligt. Det har haft stor ’impact’ for vores WOW arrangementer at Aarhus Internationale Sejlsportscenter har været mødestedet. Det har udfyldt alle vores behov til vores netværksmøder.”

Nynne, Women on Water

“Vi har brugt Aarhus Internationale Sejlsportscenter som sparringspartner til at sætte de perfekte ”vandrammer” til at afholde et fagligt netværksmøde med fokus på vidensdeling og relationsopbygning.

Et højt serviceniveau og fleksibilitet har gjort det nemt for os som arrangør at afholde et fysisk event i en Corona-tid med stor usikkerhed til følge.

Jeg kan derfor kun anbefale  Aarhus Internationale Sejlsportscenter til andre som lig Danish Export Association sætter fokus på kvalitet når folk mødes.”

Andreas, Danish Export Association

“Alting er bare i top – ikke noget er overladt til tilfældigheder!
I disse omgivelser kunne vi gennemføre det kreative proces vi havde brug for.”

“Som stævnearrangør har Aarhus Internationale Sejlsportscenter levet op til at de behov vi havde. Huset har så mange facetter som har gavnet stævnet, sejlerne på alle tænkelige måder. Vi kommer igen!”

Nynne, Sejlsportsligaen

“Vi har med stor tilfredshed benyttet Sejlsportscentret til et medarbejderseminar, og har været særlig glade for både indvendige og udvendige omgivelser, forplejning og serviceniveau”

Peter, BoligPortal

“Aarhus Internationale Sejlsportscenter fungerede perfekt som TV-studie til vores online leverkræft-konference, med de tilhørende lokaler. Maden var lækker og der var rigtig god service fra personalet. Alt i alt en super professionel oplevelse.”

Sophie, Region Midtjylland