BESAT: Jobopslag – Eventkoordinator i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

L1007980

Eventkoordinator Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Aarhus Internationale Sejlsportscenter åbnede i 2018 og er opført i hjertet af det nyanlagte by og havneområde ”Aarhus Ø” og på kanten til Aarhus Bugten.

Sejlsportscentret er en 3.100 m² stor idrætsfacilitet skræddersyet til at imødekomme sejlsportens behov for effektive trænings- og mødefaciliteter, event og opvisningsfaciliteter samt møde- og konferencefaciliteter.

Sejlsportscentret er i dagligdagen træningsbase for de danske Team Danmark landsholdsejlere og derudover bliver sejlsportscentret benyttet af en stor gruppe af sejlere, fra de helt yngste sejlere til danske og internationale OL-medaljevindere og professionelle sejlere samt ikke mindst hundredvis af folkeskoleelever der er på besøg for at prøve kræfter med Den Blå Skole.

Med regelmæssige mellemrum danner Sejlsportscentret også ramme for internationale events og træningslejre og er samtidigt en eftertragtet facilitet når erhvervslivet, offentlige organisationer, elite- og breddeidrætten samt uddannelses- og undervisningssektoren sætter hinanden stævne – hvad enten det er til internationale events og mesterskaber i olympiske bådklasser, dagsmøde og konferencer eller idrætskongresser og generalforsamlinger.

Kontorfællesskabet i Sejlsportscentret summer af travlhed og aktivitet og er daglig arbejdsplads for en lang række medarbejder fra blandt andre Sailing Aarhus, Dansk Sejlunion, Team Danmark, DIF m.fl.

Der er en uhøjtidelig og åben stemning på kontoret hvor man ofte samarbejder om fælles projekter og med den unikke placering og fantastiske udsigt, er det nok vel den bedste arbejdsplads man kan forestille sig.

Sejlsportscentrets ledes af en bestyrelse der via et forretningsudvalg og en daglig leder har ansvaret for driften af sejlsportscentret, herunder at optimere sejlsportscentrets udnyttelse og økonomi ved effektiv anvendelse af sejlsportscentrets ressourcer og kapacitet.

Den daglige ledelse trækker på en række underleverandører og samarbejdspartnere men råder også over egne, interne ressourcer til at udføre væsentlige kerneopgaver.

En nøglestilling som eventkoordinator har i en årrække været besat af en dygtig medarbejder, der nu søger udfordringer i udlandet og vi søger derfor hans afløser.

Eventkoordinatoren har det primære ansvar for sejlsportscentrets møder og konferencer-aktiviteter, herunder at varetage og koordinere salgsindsats (b-t-b relations salg) samt planlægning og afvikling af praktiske hospitality-management opgaver i forbindelse med egne og øvrige brugers events og aktiviteter.

Eventkoordinatoren indgår i desuden i samarbejde med den daglige leder i sejlsportscentrets øvrige opgaver. Se mere om jobbet og din baggrund nedenfor.

Stillingen slås op med ansøgningsfrist den 31. oktober 2022 og med løbende samtaler med potentielle kandidater.

Lidt om jobbet og din baggrund til dette:

 • Du har en relevant uddannelse på professions- eller bachelor niveau, gerne inden for oplevelsesøkonomi eller event- og hospitality management.
 • Du har erfaring med at planlægge og gennemføre events, konferencer eller lignende.
 • Du er serviceminded, er udadvendt og har en naturlig nysgerrighed til dine omgivelser.
 • Du er sælgende af natur og er god til relationer og at etablere kontakter.
 • Du skal kunne repræsentere og markedsføre sejlsportscentrets faciliteter til offentlige organisationer og til erhvervslivet.
 • Du skal have forretningsmæssigt tæft og fornemmelse for at kunne identificere sejlsportens værdier og omsætte disse til positive oplevelser for vore gæster.
 • Du har ikke nødvendigvis sejlsportserfaring, men du er sportsinteresseret og følger generelt med i danske og internationale sports- og kulturevents.
 • Du skal koordinere indsats og leverancer fra vore samarbejdspartnere, herunder catering, drikkevarer og rengøringsleverandører og også lejlighedsvist øvrige servicemanagement opgaver.
 • Du er ikke bange for at tage fat, flytte borde og stole og i øvrigt gå til hånde med praktiske og fysiske opgaver både ved vore egne og vore øvrige brugeres aktiviteter og events.
 • Du skal fungere som den daglige leders højre hånd og lejlighedsvist repræsentere sejlsportscentret interne og eksterne events og begivenheder.
 • Du begår dig ubesværet på dansk såvel som engelsk og har bopæl i Aarhus.

Stillingen er fuld tid med forventning om lejlighedsvis aften og weekend arbejde. Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Tiltrædelse forventeligt 1. januar 2022.

Sejlsportscentret ejes og drives af den almennyttige, erhvervsdrivende fond, Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Fonden ledes af en bestyrelsen med repræsentation af Sailing Aarhus, Team Danmark, Dansk Sejlunion og Idrætssamvirket Aarhus.

Sejlsportscentret er opført med væsentlige bidrag fra AP Møller Fonden, Nordea-fonden, Salling Fondene, Lokale & Anlægsfonden samt Aarhus Kommune.

Sejlsportscentret er opført på Aarhus Ø på en byggegrund der er stillet gratis til rådighed i 99 år af Aarhus Kommune.

Motiveret ansøgning med relevante bilag sendes til thomas@sejlsportscentret.dk senest den 31. oktober 2022.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte daglig leder Thomas Capitani, tlf. 20408442.

Aarhus, oktober 2022

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail

, , , ,