Vores kommende naboer…

Vores kommende naboer...

Sig pænt goddag til vores nye naboer ….  om et par år vil der nemlig stå over 200 nye lejligheder klar i første parket ud til Aarhus Bugten og med vores smukke Aarhus Internationale Sejlsportscenter som nærmeste nabo – vi håber (og tror) at rigtigt mange af dem er sejlere – og dem, der ikke er det, vil helt sikkert snart få lyst til det 🙂

Se det grafisk, manipulerede luftfoto  og læs mere om SHIP projektet herunder i artiklen fra Aarhus Stiftstidende:

 

202 eksklusive lejligheder: Nu går omdiskuteret byggeri på Aarhus Ø i gang

Publiceret
Byggeriet af Ship og dermed 202 lejligheder, erhverv og p-kælder er gået i gang på Aarhus Ø

AARHUS: Byggeriet af Ship på Aarhus Ø har været længe undervejs og har larmet godt i mellemtiden. Tilbage i 2008 købte bygherre Olav de Linde grunden på den yderste del af Aarhus Ø ved lystbådehavnen, men siden har man ikke hørt meget til projektet. På nær naboklager, altså.

En ændring i lokalplanen betød, at byggeriet af Ship ville blive højere end forventet, og det fik beboerne i Z-huset lige bag Ship til at fare op, da de ville miste en del af udsigten til lystbådehavnen. Siden valgte rådmand Kristian Würtz (S) at sænke det planlagte syvetagers byggeri til den oprindelige højde.

Og nu er byggeriet – der skal blive til 202 større lejligheder og erhverv – gået i gang.

De kommende lejligheder i Ship-byggeriet ventes klar til indflytning i 2020, og allerede nu er salget af dem godt i gang.

Olav de Linde har tidligere fortalt til Jyllands-Posten, at man har solgt godt halvdelen af lejlighederne i Ship, blandt andet en taglejlighed på 220 kvadratmeter, som er blevet købt for intet mindre end 17,5 millioner kroner.

Entreprenør valgt

Det bliver JFP, der skal stå for byggeriet. Byggeriet bliver den største ordre nogensinde for den midtjyske entreprenør.

– Det er et fantastisk spændende projekt, som vi glæder os vanvittig meget til at gå i gang med, siger adm. direktør for JFP, Jesper Friis Poulsen.

I forvejen er JFP i gang med at opføre Journalisthøjskolen på Campus Katrinebjerg samt Generationernes Hus på Aarhus Ø.

– Byggeriet i Aarhus boomer med flotte og spektakulære byggerier, og vi har lagt en bevidst strategi i forhold til at få andel i dette store marked. Det er lykkedes, og det er vi stolte over og glade for, siger Jesper Friis Poulsen.

Ship bliver med et samlet etageareal på 24.800 kvadratmeter fordelt på 21.800 kvadratmeter boliger, ca. 3.000 kvadratmeter erhverv samt en kælder på 11.800 kvadratmeter p-kælder og erhverv samt et gårdrum.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail