WOW-kvinderne indtager Aarhus Internaionale Sejlsportscenter

WOW-kvinderne indtager Aarhus Internaionale Sejlsportscenter

Over 80 kvinder mødes fredag til det andet netværksmøde i WOW, Women On Waters historie. Erhvervsnetværket byder på fredag velkommen til 80 kvinder (primært) og en morgen i de stærke kvindernes tegn. Temaet for morgenmødet er arbejdet med ’talent’, og her vil tre stærke erhvervsprofiler, stiller skarpt på netop deres eget ’talent’, hvordan man bruger det, og leve af det. 

Du kan stadig nå at sikre dig en plads ved at følge linket længere nede på siden.

Når Aarhus på fredag åbner dørene til det andet netværksmøde i Aarhus Internationale Sejlsportscenter er det med besøg fra professionel triatlet Michelle Vesterby, tidl. kunstnerisk direktør i Roskilde Festival og nuværende direktør i Aarhus Festuge Rikke Øxner samt professionel bestyrelseskvinde, Karina Boldsen. 

Talent i mange former

De tre kvinder vil inspirerer og debattere deres eget syn på hvordan de bruger deres talent aktivt og hvad der er deres egen passion og talent. Det betyder også du vil blive udfordre og klogere på hvordan du selv, din arbejdsplads, eller leder kan være med til dyrke dir og andres talent. 

Netværk og bedre bundlinje

Undersøgelser viser at kvinder i medarbejderstaben og på ledelsesniveau skaber bedre bundlinje, bl.a. grundet mere diversitet. Dét er en agenda som WOW netværket slår sig op på når de henvender sig til kommercielle partnere, netop fordi netværket består af præcis de stærke kvinder som med hver deres talent bidrager med diversitet på deres respektive arbejdsplads. Derfor er det også ’talent’ som er fokus på denne gang. WOW vil med morgenmøderne invitere potentielle partnere med til at sætte fokus på ’gender agendaen’ og fremme diversitet ind i virksomhederne.

’Talent – bruger du dit?’ finder sted i arbejdstiden, da talent ofte referer til noget af det vi bruger det meste af. vores vågne tid på, nemlig arbejdet. Formålet med dagens netværksmorgenmøde er at klæde deltagerne på til at bruge deres egent talent eller hvordan virksomheder, ledere og andre kan sætte gang i arbejdet med at finde netop ens talent(er).

Formand for Aarhus Internationale Sejlsportscenteret, Hans Skou byder velkommen og derefter gives ordet til WOW og dagens facilitator, Susanne Hoeck og dagens tre gæster. 

Køb billetter til arrangementet her: 

https://sejlsport.nemtilmeld.dk/10/

Det er Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Sailing Aarhus og Sejlsportsligaen der står bag arrangementet med støtte fra en række lokale og nationale partnere. 

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail