WOW starter i Aarhus Internationale Sejlsportscenter med fokus på talent..

WOW starter i Aarhus Internationale Sejlsportscenter med fokus på talent..

FREDAG DEN 29. MARTS skyder WOW (Women On Water) året i gang på allerbedste vis med en INVITATION til morgennetværksmøde i Aarhus. Oplægsholderne er professionel triatlet Michelle Vesterby, tidl. Direktør i Roskilde Festival og nu Direktør for Aarhus Festuge, Rikke Øxner samt professionelt bestyrelsesmedlem Karina Boldsen. 

WOW er mere end sejlads. Lige så vigtigt er dét netværk der skabes blandt de stærke kvinder på land. WOW stiller skarpt på netværket på land, og holder det årets første netværksmøder med fokus på ”TALENTET – dit eget og hvordan du finder det”. Dette i samarbejde med benhårde ladies, der lever af netop deres talent – i hver sin verden. De bruger deres talent aktivt og er drevet af deres talent og passion ligesom dig og mig. Talent kan også omhandle motivation, valg og værdier. 

Talent kan handle om mange ting men oftest peger det i retning af et samspil mellem egne kompetencer, erfaringer og evner. Hvis du har bare én af tre nævnte værdier, så er dagens morgenmøde helt sikkert noget for dig, og du vil få brugbar viden med hjem. 

”TALENTET – dit eget og hvordan du finder det” ligger i arbejdstiden, da vores talenter ofte referer til det vi bruger meget af vores tid på, nemlig arbejdet. 

Sailing Aarhus og Aarhus Internationale Sejlsportscenter er værter

Værter er Sailing Aarhus samt Aarhus Internationale Sejlsportscenter der glæder sig til at byde gæsterne velkommen. Formand for sejlsportscenteret Hans Skou (medlem af Aarhus Byråd (V)) fortæller ”Vi er rigtigt glade for, at lægge hus til det første WOW arrangement i Aarhus. Aarhus Internationale Sejlsportscenter er verdenskendt som centrum for talentfuldt elite- såvel som breddesejlsport og dygtige event- og konceptudviklere. Vi glæder os til at dele dagen og vore erfaringer med WOW netværket”

FREDAG DEN 29. MARTS Klokken 08.30-11.00 

Sted: Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Facilicator: Susanne Hoeck

Registrering, kaffe og crossainter fra 08.00

Prisen for at deltage er 199 kr.

Se invitation for mere info.

Billetter købes her: https://sejlsport.nemtilmeld.dk/10/

Mere information om WOW kan findes her: www.sejlsportsligaen.dk/wow

Skal du bruge en faktura på arrangementet til din arbejdsgiver, kan det fås ved at sende en mail til Nynne@sejlsportsligaen.dk

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail