WOW vil inspirere til at ændre!

WOW vil inspirere til at ændre!

WOW starter sæsonen med et netværksarrangement. Morgenmødet ’TALENT TIL AT ÆNDRE’ afholdes d. 24.1. i Aarhus International Sejlsportscenter i samarbejde med WOW, Sailing Aarhus og DJØF. Alle interesserede, er inviteret til inspirerende morgenarrangement med Anne-Marie Rinddom, Simon Toftgaard og Susanne Hoeck.

Sidste års succes med mere end 100 interesserede kvinder (og enkelte mænd) gentages nu som årets første WOW netværksarrangement. Sidste års oplægsholdere, Professionel triatlet, Michelle Vesterby, tidligere Direktør i Roskilde Festival Rikke Øksner og professionel bestyrelsesmedlem Karina Boldsen underholdt med fokus på hver deres talent i pågældende erhverv.

Se de flotte foto fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter her:

Årets første WOW morgenmøde stiller skarpt på ’TALENT TIL AT ÆNDRE”. Deltag i morgenmødet hvis du vil inspireres til at gøre en forskel, og hvis du gerne vil møde og tale med andre interessante personer – der har haft succes og mod med at ændret noget i deres omgivelser.

Er du PÆRFEKT?
”Når man som jeg sidder i kørestol, er jeg på mange måder en del point bagud på forhånd, fordi dét at være anderledes, mangfoldigheden, næsten altid taber under perfekthedens lup.” Simon Toftgaard er Formand i Muskelsvindfonden, og stifter af PÆRFEKT. Derudover genkendes han måske som vært til landets mange Grøn Koncert. Simon er en af de to oplægsholdere til WOW-morgenmøde, og vil med hans egen historie fortælle om PÆRFEKT og hans ’TALENT FOR AT ÆNDRE’.

Skal du med, køb din billet her:

Verdens bedste viser vejen
Anne-Marie har helt klart talent for det hun gør, og med de bedrifter hun har opnået, er hun med til at sætte sejlsporten på landkortet og inspirere andre til at følge sejlsporten. Landsholdsejler i Laser Radial og kåret som ’verdens bedste sejler’, en titel hun fik ved Rolex World Sailor of the Year 2019. Titlen ingen danskere tidligere har vundet.

”TALENT TIL AT ÆNDRE – hvordan bruger man sit talent til at gøre en forskel” ligger i arbejdstiden, da vores talenter ofte referer til det vi bruger meget af vores tid på, nemlig arbejdet.

Der er kaffe og croissant til mødet serveret af Martin IB.

WOW ønsker at fremme flere kvinder i sejlsport, men mænd er også meget velkomne til arrangementet.

Program (med forbehold for ændringer)
08:00 Kaffe, croissant
08:30 Velkomst ved moderator Susanne Hoeck
08:45 Talentet til at blive verdens-etter, oplæg ved verdens bedste sejler Anne-Marie Rindom
09:20 Talentet til at skabe en bevægelse, oplæg ved Muskelsvindsfondens formand Simon Toftgaard
10:00 Mød de andre talenter og inspirerende kvinder
10:30- Tak for i dag.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail