Sejsportscentret i er nu i udbud..

Sejsportscentret i er nu i udbud..

Rådgiverteamet og arbejdsgruppen bag Aarhus Internationale Sejlsportscenter har igennem det tidlige forår arbejdet med at færdiggøre selve hovedprojektet, som er de minutiøse detailtegninger af byggeprojektet som bruges til at indhente tilbud fra de prækvalificerede bygge- og entreprenørfirmaer i selve licitationsfasen.

Hovedprojektet blev medio april endeligt færdigt og godkendt af styregruppen den 12. april og blev så endeligt formelt den 21. april sendt i licitation (i udbud).

Sejlsportscentret er blevet udbudt i 3 storentrepriser:

  1. Råhus og lukningsentreprisen, inkl jollerampen
  2. Installationsentreprisen
  3. Tømrer- og malerentreprisen

 

De udvalgte bygge- og entreprenørfirmaer har nu til medio juni til at bearbejde og afgive deres tilbud til rådgiverteamet  som så forventeligt vil udpeget den/de vindende bygge- og entreprenørfirmaer som efter sommerferien kan tegne kontrakt og endelig påbegynde byggeriet af Aarhus Internationale Sejlsportscenter i sensommeren/det tidelige efterår 2016 med aflevering af den færdige bygning primo 2018.

Det forventes at det officielle, første spadestik tages primo oktober.

Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter ejer og driver sejlsportscentret. Fonden er stiftet af Sailing Aarhus i samarbejde med Dansk Sejlunion, Team Danmark, Idrætssamvirket Aarhus og Aarhus Kommune.

A.P. Møllers Fond, Salling Fondene, Nordea-fonden, Lokale og Anlægsfonden samt Aarhus Kommune har bidraget med økonomiske midler til centret og Aarhus Kommune har tillige afsat et større, årligt beløb til drift af Sejlsportscentret.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail