Strategiproces for sejlsportscentret er sat i gang

Strategiproces for sejlsportscentret er sat i gang

Bestyrelsen for Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter har nu igangsat en proces for at formulere en langsigtet strategi for sejlsportscentret. 

”Vi har nu efter det første år med rigtig mange aktiviteter og events sammen med vore mange brugere fra sejlsportsklubber og foreningslivet i Aarhus og Danmark brug at sætte nogle langsigtede strategiske pejlemærker for sejlsportscentrets udvikling” fortæller bestyrelsesformand Hans Skou og fortsætter ”Bestyrelsen inviterer som et led i forarbejdet til en kommende strategi, sejlsportscentrets brugere til at deltage i en undersøgelse om sejlsportscentrets første driftsår og ønsker til fremtiden. Der vil også blive gennemført en række interviews med repræsentanter for sejlsportscentrets brugere,nationale og internationale organisationer samt bidragsyderne, som er vigtige for at realisere den kommende strategi”. 

Bestyrelsen har indgået aftale med konsulentfirmaet ”Make-It-Better Consulting” om at bistå med at indsamle data og afholde interviews. Bestyrelsen forventer ved årets udgang at kunne præsentere sejlsportscentrets nye strategi.

Link til bestyrelsen: https://www.sejlsportscentret.dk/organisation/

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail