BESAT – Jobopslag: projekt- og eventkoordinator (løntilskud)

BESAT - Jobopslag: projekt- og eventkoordinator (løntilskud)

JOBBET ER BESAT PR 2 september 2019: Jobopslag til tiltrædelse august eller september 2019: Har du lyst til at få Aarhus Internationale Sejlsportscenter som din arbejdsplads og arbejde med projekt- og eventkoordinering inden for events og sejlsport, så læs videre her, måske er dette lige noget for dig:

Efter en hektisk, første år med afviklingen af 2018 Hempel Sailing World Championships, den største sejlsportsevent i verden, har vi det seneste års tid været fuld gang med at finde tilbage til hverdagen og vore vante rammer i Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Vores primære opgave er, at sørge for, at sejlsportscentret fungerer optimalt og er klart til at modtage de mange hundrede forventningsfulde gæster, der hver uge besøger os.

Det kan være skolebørn fra de Aarhusianske folkeskoler der skal på dagsforløb i “Den Blå Skole” hvor de skal prøve kræfter med sejlsportsaktiviteter, stand-up-paddle eller lære lidt om hvad de kan gøre, for at reducere plastikaffaldet i havet. Det kan også være erhvervsledere, som har lejet lokaler til et møde eller en konference og bagefter skal ud at sejle matchrace med nogle af vore dygtige, elitesejlere som instruktører. Eller een af de mange sejlklubber i Aarhus som skal afvikle en international kapsejlads og har brug for at høre hvorledes sejlsportscentret kan bidrage til, at gøre eventen til en ekstra god oplevelse for gæsterne, sejlerne og publikum.

Vi skal fylde sejlsportscentret med relevante events og aktiviteter  og til det formål har vi en lang række samarbejdspartnere vi kan trække på, lige fra de aarhusianske sejlklubber og deres paraplyorganisation Sailing Aarhus, det er Dansk Sejlunion, Team Danmark og et par private firmaer der arbejder med sejlsportsevents, eller det er vores kommunale samarbejdspartnere og vore private leverandører og og sponsorer.

HKH Kronprins Frederik indvier officielt sejlsportscentret i maj 2018, her sammen med Præsident Kim Andersen, World Sailing

Vi skal sørge for at sejlsportet fungerer bedst muligt i dagligdagen, vedligeholde de rutiner og processer der er implementeret samt udvikle nye forretningsmodeller, aktiviteter og projekter i samarbejde med vore samarbejdspartnere og lejere.

En spændende, varieret og til tider hektisk hverdag, der spænder lige fra at koordinere rengøringen til at forberede et besøg af Kronprinseparret – og alt derimellem.

Vi har brug for en eventkoordinator, der:

  • Har en relevant uddannelse og/eller eventuelt erfaring med afvikling af internationale sport og kulturevents
  • Har lyst til at arbejde med praktisk eventafvikling, lige fra booking af lokaler, koordinering af lokaleforberedelse, opfølgning, supervison og optimering under eventafviklingen.
  • Har lyst til at arbejde med kommunikation og sponsorpleje.
  • Kan arbejde selvstændigt og proaktivt, er problemløsende og ansvarsfuld
  • Er iderig, kreativ, modig og nytænkende
  • Har sans for detaljen uden at miste det overordnede overblik
  • Taler og skriver engelsk – og naturligvis dansk

Du er ikke nødvendigvis sejler eller har kendskab til sejlsport men du tænder på tanken og kan hurtigt sætte dig ind i sejlsportens muligheder og udfordringer.

Stillingen er en offentlig løntilskudsstilling med ansættelse i Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter og du skal kunne opfylde kravene til en sådan – du kan eventuelt kombinere med en virksomhedspraktik først i 4 uger så du kan se om det er noget for dig.

Du vil få fast arbejdssted på vores fantastiske kontor i sejlsportscentret på Aarhus Ø hvor du vil få en spændende dagligdag med vore mange, gode kollegaer blandt de øvrige lejere i sejlsportscentret, og dermed også få mulighed for at etablere et solidt netværk der måske kan hjælp dig i din videre karriere.

Er det dig, vi søger så send en ansøgning, fortæl lidt om din baggrund og motivation og vedhæft gerne relevante bilag, til thomas@sejlsportscentret.dk. Har du spørgsmål må du naturligvis også gerne ringe først og høre nærmere, på 20 40 84 42.

Tiltrædelse august/september 2019.

Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter er almennyttig med det formål at opføre, eje, drive og administrere det sejlsportscenter, der er opført på Aarhus Ø, Ester Aggebosgade 80, 8000 Aarhus C. Sejlsportscentret benyttes hovedsageligt til almennyttige, idrætslige formål, primært inden for ungdoms-, talent- og elitearbejdet, samt aktiviteter, som øger kendskabet til og udbredelsen af sejlsport. Sejlsportscentret kan også anvendes til andre søsportsmæssige aktiviteter og kan også udlejes til andre formål. 

Aarhus Internationale Sejlsportscenter blev opført indviet i 2018 af HKH Kronprins Frederik og er opført med støtte fra AP Møller Fonden, Nordea-fonden, Salling Fondene, Lokale & Anlægsfonden samt Aarhus Kommune. 

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail