Jobopslag: Driftsleder til Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Jobopslag: Driftsleder til Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Jobopslag: Driftsleder til Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Aarhus Internationale Sejlsportscenter åbner i april 2018 i hjertet af Aarhus på det ny-anlagte by og havneområde på Aarhus Ø.

Sejlsportscentret er en 3.100 m² stor idrætsfacilitet specielt skræddersyet til at imødekomme sejlsportens behov for effektiv trænings- og mødefaciliteter, event og opvisningsfaciliteter, ungdoms- og breddeaktiviteter samt undervisnings- og konferencefaciliteter.

Sejlsportscentret vil i dagligdagen blive besøgt af en bred gruppe af sejlere, fra helt unge optimistjollesejlere til de dygtige talent- og elitesejlere, OL medaljevindende landsholdssejlere samt hundredevis af folkeskoleelever der er nede og prøve kræfter med det blå element.

Sejlsportscentret vil være fast adresse for en række organisationer og foreninger ligesom centrets kontorpladser i være daglig arbejdsplads for medarbejder fra blandt andre Dansk Sejlunion, Team Danmark og Sailing Aarhus.

Med regelmæssige mellemrum vil Sejlsportscentret også være rammesættende for events, idrætskonferencer, kurser- og uddannelsesseminarer, sportskongresser og og også vil være en rammsættende facilitet når erhvervslivet, offentlige myndigheder og organisationer, elite- og breddeidrætten samt uddannelses- undervisningssektoren sætter hinanden stævne.

Sejlsportscentrets bestyrelse har nedsat et forretningsudvalg, som skal sikre den daglige ledelse af sejlsportscentret samt optimere sejlsportscentrets drift ved effektiv anvendelse af sejlsportscentrets ressourcer og kapacitet, herunder optimering af indtægtsgrundlaget for sejlsportscentret.

I dagligdagen skal en lang række af disse opgaver udføres af en daglig leder som med reference til forretningsudvalget får til opgave at sikre driften og udviklingen af sejlsportscentret.

Vi søger derfor nu en driftsleder, som kan tiltræde til stillingen primo 2018

Lidt om jobbet og din baggrund til dette:

  • Som leder af sejlsportscenteret skal du gennem en målrettet, positiv og favnende indstilling indtage en central position i samarbejdet med Team Danmark, Dansk Sejlunion, Sailing Aarhus og de øvrige aarhusianske og danske sejlklubber samt sejlsportscentrets øvrige brugere.
  • Du skal kunne repræsentere, profilere og markedsføre sejlsportscentrets faciliteter, såvel nationalt og internationalt til offentlige og institutionelle organisationer og til erhvervslivet.
  • Du skal have forretningsmæssigt tæft og erfaring med at identificere og omsætte de aktiver som sejlsportscentret repræsenterer og omsætte disse til positive forretningsmodeller.
  • Du har fornødent kendskab til ejendomsadministration for, på betryggende måde, at kunne forestå den daglige drift og løbende vedligehold af sejlsportscenteret.
  • Du skal fungere som sekretær for fondsbestyrelsen og forretningsudvalget samt arbejde sammen med brugerudvalget som vil kunne rådgive dig i forbindelse med daglige driftsspørgsmål vedrørende sejlsportscentrets brug.
  • Du refererer på opgaveniveau til forretningsudvalget, og skal forestå den daglige ledelse af centret, samt eventuelle medarbejdere.
  • Du begår dig ubesværet på dansk såvel som engelsk og forventes at have bopæl i Aarhus.

Centeret åbner april/maj 2018, og da centerlederen skal deltage i centerets opstart og praktiske indretning forventes hurtigst muligt, dog senest med tiltræden primo 2018.

Stillingen er fuld tid med forventning om lejlighedsvis aften og weekend arbejde; Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Sejlsportscentret ejes og drives af den almennyttige, erhvervsdrivende fond, Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Fonden ledes af en bestyrelsen med repræsentation af Sailing Aarhus, Team Danmark, Dansk Sejlunion og Idrætssamvirket Aarhus.

Sejlsportscentrets samlede anlægsudgift er på 83 mio.kr og er opført med væsentlige bidrag fra AP Møller Fonden, Nordea-fonden, Salling Fondene, Lokale og Anlægsfonden samt Aarhus Kommune.

Sejlsportscentret er opført på Aarhus Ø på en byggegrund der er stillet gratis til rådighed i 99 år af Aarhus Kommune.

Motiveret ansøgning med relevante bilag sendes til info@aarhusinternationalsailingcenter.dk senest den 15. december 2017, kl. 09.00

Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte HC Hansen på tlf. 40 52 17 14

 

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail